TypoBerlin 13 – en afsluttende beretning

Anden halvdel af lørdag bød på beskrivelsen af en DIN-standard med anbefalinger om typografisk læselighed, som man ‘vel skal have fat i ved lejlighed’. Referent: Albert-Jan Pool, som har siddet ved bordenden i den komité, der har udarbejdet standarden.

Og den bød på Sander Neijnens, der sammen med den hollandske forfatter Nick J. Schwarth har lavet fantastiske skriftinstallationer udendørs på en bro, i en hæk, på græs, direkte på asfalt, træstabler etc. Digte i ‘typografisk’ fysisk form. On-site Poetry. Meget poetisk!

Danske – i London baseret – Henrik Kubel fortalte i sit helt eget tempo om skrift-redesign-projekter.

Men dynamiske Jessica Walsh, der er partner med Stefan Sagmeister, sluttede en god konferencedag af med et festfyrværkeri af kreative, sprudlende, smukke etc. eksempler på konceptuelt baseret grafisk design og reklame/branding.

Og det sociale aspekt kunne ikke blive bedre end en middag hos Alessio og Imma Leonardi på Prenzlauer Berg sammen med gode skriftdesignere og kollegaer. God mad, god vin, bordfodbold og en enkelt eller to grappaer … Tschüß Berlin.
typoberlinprg

This entry was posted in Konferencer & arrangementer, Trend and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *