TypoBerlin 13 – godt og skidt (som vanligt)

Førstedagen bød ikke på de helt store oplevelser. OK, Ken Garland som holdt den indledende key note speak var både eftertænksom og rørende (på alle måder). Ikke mindst da han sluttede af med et portræt af hans kone gennem 60 år og stadig ønskede ›touch‹ fra/med hende. Smukt.
Største oplevelse/succes leverede vores helt egen Julie K med sit indlæg om at forvandle en aggressiv/negativ sætning til smukke, interessante typografiske værker. Tak for kreative resultater, du smukke (ha! no bitch her).
Fredagen formiddag blev overskygget af Polen: to indlæg fra dels en underholdende punk-inspireret Grzegorz Laszuk, der både sang, spillede og tog livet af den traditionelle polske plakatdesign-kultur. Herligt. Det måtte blive svært at følge efter, men Jacek Utko gav en velbegrundet og -argumenteret overblik over relationen mellem trykt og elektronisk (editorial) publicering, hvor de to medier i fremtiden kommer til at leve i en frugtbar symbiose – men med ændringer i tilgangen til det grafiske design og – ikke mindst – det redigeringsmæssige greb. Kreativitet og formidlingsevner kommer til at være helt centrale kompetencer hos de udøvende.

20130517-132510.jpg

This entry was posted in Down memory lane, Konferencer & arrangementer, Skrifter i brug, Trend, Typo i hverdagen and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *