Er trusserne værd at købe? Eller: lingeri-logotype uden kvalitet

Var ved at få morgen-yoghurten galt i halsen. Den indtages sammen med læsning af søndagsudgaven af Politiken. Magasin-helsidesannonce for Lingeriet. Godt blikfang, men jeg er nok ikke i målgruppen, derfor faldt blikket naturligt på typografien – herunder afsenderangivelsen i form af en subbrand-logotype med ‘dekorative’ bogstaver på grundlag af moderlogotypen i ‘Baskerville style’. Og mage til amatør-makværk er det længe siden jeg har set: helheden mangler grafisk ynde, samlinger mellem bogstaver og andre dele som fx ‘snorene’ er helt uden fornemmelse for, hvordan sådan noget skal udføres. Kurveføringer mangler spændstighed osv. osv. Mangelfuldt håndværk. Mærkværdig dårlig kvalitet fra et så stort og velrenommeret stormagasin som Magasin. Gad vide hvorfor? Og mon trusserne er lige så dårlige?

Lingeriet_magasin

This entry was posted in Generel, Kuriøsekassen, No-sense, Skrifter i brug, Trend, Typo i hverdagen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *