SNDS/S Space 2012 Konference

Tjekkede ind i Diamanten og modtog en noget skrabet goody bag. Men skidt med det, det er jo ikke det man kommer efter …

Efter en noget pompøs intro med musikalsk og metaforisk henvisning til Stanley Kubricks Rumrejsen år 2001 og til Star Wars (legetøjs lyssværd!) indledte en noget konfus ordstyrer Per Munch konferencen. Første taler var en velformuleret Stephanie Surrugue (dejligt at alt ikke skal foregå på Valby-engelsk) med historien om Det Store Bogtyveri på Det Kgl. Bibliotek. Meget interessant historie (har læst bogen og set teaterstykket), men man kan vel godt spørge sig selv, hvad det har med news design at gøre? Historien er knyttet til lokaliteten, hm, ja og?

Herefter fulgte to indlæg der havde oversigtskarakter: det meste af stoffet velkendt, men godt som repetition af, hvor vi mediemæssigt er lige nu, og hvad der er op og ned og frem og tilbage … Talerne var Mark Porter (tidligere The Guardian) og Sara Quinn (Poynter Visual Journalism Faculty i USA). Gode perspektiveringer.

Derefter fulgte en herlig Nick Mrozowski fra New York med eksempler på kreative indfald fra det daglige arbejde på bl.a. portugisiske ‘i’ (som han tidligere arbejde for) og hans nuværende arbejdsplads Adweek Magazine. Velformuleret og underholdende.
Efter en såkaldt Nordic Space Buffet afvikledes et noget langtrukkent (for mange awards?) awards show.

Hjem i styrtende regn og parat til mere inspiration i morgen på dag 2.
En god konference app med program etc.

SNDS

This entry was posted in Generel, Konferencer & arrangementer, Trend and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *