Farvel til de “slidte” bogstaver, tak!

Kære danske omslagsdesignere og forlagsredaktører: må det snart være slut med den overdrevne brug af “slidte”/“grunge”-bogstaver, som i uhørt stort omfang anvendes til danske omslag? Det grafiske udtryk er – ja, undskyld – forslidt efter at være blevet brugt til så mange omslag, som det er tilfældet. Op i “halv kreativ hastighed”: der findes så mange gode skrifter, hvis grafiske signaler kunne passe til bogens titel.

Fruen læser aktuelt denne krimi. En af alt for mange med “slidt” displaytypografi på omslaget.
(Omslagsdesign: Anne Kragelund).

This entry was posted in No-sense, Skrifter i brug, Trend, Typo i hverdagen and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Farvel til de “slidte” bogstaver, tak!

  1. Tak for den kommentar – så er ikke bare mig der er sart og sur. Siden filmen “Seven” er det som om hærgede typografier er blevet synonymt med krimi, der en logik i valget (kriminologiske spor i gamle sager osv.) men nu har vi altså set det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *