Aller Sans designer vinder konkurrence

Konkurrencen handlede om at designe et ny logo for Liechtenstein og konkurrencen blev afgjort af en afstemning. Marc Weymann er skriftdesigner og grafisk designer og stammer selv fra det lille fyrstendømme, der ligger klemt inde mellem Schweiz og Østrig.
Med en uddannelse fra St. Gallen i bagagen arbejdede han for Dalton Maag i London i en årrække før han tog en MA fra det velrenommerede University of Reading i skriftdesign. Derefter etablerede han sig som selvstændig designer.
Link til hans hjemmeside her.
Se mærket og alternativer samt info om konkurrencen her.
Mens Marc arbejde hos Dalton Maag arbejde han i stort omfang med udviklingen af skriftfamilien Aller Sans.

This entry was posted in Generel, Skrifter i brug, Typo i hverdagen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *