TDC Årbog #32: Trendmåler … not

 

 

 

Type Directors Club i New York har netop udsendt den årlige bog over de præmierede værker. Stort alle de nuværende tendenser er repræsenteret: retro, international style, minimalisme, maximalisme, postmodernisme etc.
Vi lever jo i en tid, hvor der bliver flere og flere trends – og dermed ingen trends. Alt er muligt. Herligt: stilen er uddifferentieret, mangfoldig.
Du kan endnu ikke se mere om årbogen på: www.tdc.org – men selvfølgelig om selve organisationen.
Forsiden er prydet af smukke bogstaver kalligraferet i en slags kinesisk stil med pynt etc.

 

 


 

Down memory lane: i 1994 var grafisk designer og lektor Kim Pedersen og deres ydmyge blogger til ATypI-konference i San Francisco, US. Vi kom forbi en fyr på gaden, som tjente penge på at male skilte til folk i en fjernøstlig stil for en dollar pr bogstav. Vi afgav ordren på ATYPI og DGH (Den Grafiske Højskole) og fik leveret de smukke værker nederst. Disse hænger nu på Danmarks Medie-og Journalisthøjskole på Emdrupvej i København – som en souvenir fra tiden før tvangsægteskabet fusionen.

This entry was posted in Kuriøsekassen, Litteratur, Skrifter i brug, Trend, Typo i hverdagen and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *