Nostalgiske fodboldtrøjenumre

“When you used to go to the stadium, paid your beer with money and watched the match standing. When football boots were black, offside was offside, and when all the others were fucked – there still was the Libero (sweeper):«
Citatet er hentet fra http://typefacts.com/libero og virker noget nostalgisk i sin tone. Meget er forandret siden dengang det billede han fremmaner var det herskende – når man kigger på moderne fodbold. Såvel med støvlernes farve som betalingsmidlerne ved ølsalget. Tyske Christoph Koeberlin har udsendt fonten Libero som en del af sin egen markedsføring som skriftdesigner og i den vinkel er den jo sjov nok.
Du kan downloade den gratis fra websitet. Men altså: at rygnumre skal se ud som Libero-tallene er nok noget af en nostalgisk påstand.
Velkommen til det 21. århundrede, Christoph!

Libero består af tallene 1-10 – og en fodbold.
This entry was posted in Kuriøsekassen, No-sense, Skrifter i brug, Typo i hverdagen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *